House in Toyota Aichi by Katsutoshi Sasaki

I just like the direct relation between the street side (vertical) and the train side (horizontal). Nice interior ideas.

A tall and narrow entrance slopes down to a low and wide living space at this triangular house in Japan by Katsutoshi Sasaki + Associates. Located in Toyota in Aichi Prefecture, the black wooden house is arranged between two frames at either end, one vertical and the other horizontal. The frames create a sloping roof and walls between them as the two-storey entrance diminishes to a single storey at the rear.

Via dezeen.

About these ads

One Comment to “House in Toyota Aichi by Katsutoshi Sasaki”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 238 other followers

%d bloggers like this: