Aichinger House by Hertl Architekten

For Hertl Architekten the challenge was to renovate one of the buildings and to expand it to two flats. The first floor and the cellar can be reached by an outdoor stairway made of concrete while the existing roof was removed. The most ingreaguing element of the project is the light grey curtain covering the external walls: a decorative object, normally used indoor, is building a fascinating facade.

© Kurt Hoerbst

Found at Abitare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: